divendres, 11 de desembre de 2015

PÍCNIC CIENTÍFIC AL MONTSENY


Quan vaig anar al Montseny dimecres dia 9 vaig sentir una gran emoció per poder experimentar. El Marc amb metalls diferents va fabricar coure superant els mils graus de temperatura.
Matias,Pau,Rodriguez

Dimecres dia 9 de desembre vam anar al Montseny . Vaig estar mirant els ocells i sentir els seus sorolls em va impressionar
Saeeda

El dimecres 9 de desembre vaig anar al Montseny i em vaig emportar una gran sorpresa al mirar l´experiment que estava fent el Marc. Estava fent coure unes pedres al forn a més de mil graus. Després les va treure de dins i les va tirar a un cubell d’aigua, era coure.
Aleix Oliver

El dia 9 de desembre al Montseny vam fer un picnic científic en el que vam experimentar amb la ciència. Francisco Sagardoy

Aquest cap de setmana em feia molt mal el queixal. Quant em vaig adonar que no aniria al Montseny, vaig sentir una ràbia molt gran.
Tomás

L’excursió al Montseny va ser una gran sorpresa per poder aprendre coses cièntifiques. Una cosa que em va impressionar va ser quan el Marc ens va ensenyar la magnetita.
Joan

Quan els meus companys van anar a l’excursió i jo no podia anar-hi perquè estava malalta em sentia trista. Zekra

Al Montseny vam veure coses sorprenents perquè entre altres coses vam tocar un meteorit.
Genesis

Quan vaig anar al Montseny vam fer un experiment. Ens vam quedar sorpresos perquè el Marc va fer foc i va posar metalls per fer coure.
Jahaira

El dimecres 9 de desembre vaig anar al Montseny, vaig sentir una gran alegria quan veia com van fer l’experiment de crear coure amb diferents metalls.
Felipe

1 comentari:

  1. Soc el Francisco i m'ha agradat molt la sortida perquè va ser molt divertit.

    ResponElimina